iPad vocht- of waterschade

Een van de meest ingewikkelde iPad reparaties is de vocht- of waterschade reparatie. Dit komt omdat het niet meteen duidelijk is wat er met uw iPad gebeurt als u er een kop koffie o.i.d. overheen laat vallen. Zat er misschien al een barst of scheur in uw iPad, die u misschien niet gezien had?

In dat geval sluipt het vocht uw iPad binnen en tast langzaam maar zeker de inwendige componenten van uw iPad aan door corrosie of kortsluiting. Het is raadzaam na een stoot – of valpartij altijd uw iPad goed te controleren, zowel het scherm als de achterkant. Mocht er een barst, scheur of ster ontstaan zijn, laat dan een nieuw scherm of achterkant op uw iPad zetten, voordat de onkosten nog groter wordt door vochtschade.

Een vocht-of waterschade reparatie op een later tijdstip aan uw iPad is beduidend duurder.

Pro Repairs; gespecialiseerd in vocht- en waterschade reparaties.

Twijfelt u aan het defect van uw iPad, en vermoedt u dat er waterschade een rol speelt, kom dan snel naar onze zaak in Oosterhout, wij zitten midden in het centrum. U kunt voor de deur gratis parkeren. U geeft uw iPad af aan de balie, en onze gecertificeerde monteurs testen uw iPad op vochtschade.

Misschien heeft u geluk, en is er iets anders aan de hand, b.v. een defecte connector, dan is dat een kwestie van een onderdeel vervangen aan uw iPad. Mocht het echter wel vocht- of waterschade zijn, dan wordt uw iPad eerst behandeld met chemische vloeistof, om het vocht totaal weg te krijgen.

Daarna worden de afzonderlijke onderdelen getest op functioneren.

Pro Repairs; vervangende onderdelen zijn altijd origineel

De onderdelen in uw iPad die beschadigd zijn geraakt door corrosie of kortsluiting kunnen vervangen worden door nieuwe originele Apple onderdelen. Deze onderdelen zijn voorradig bij Pro Repairs.

Een van onze gediplomeerde monteurs zal met u bespreken om hoeveel onderdelen dit gaat, en wat het kostenplaatje van de vocht- of waterschade reparatie gaat worden. Aan u de keus om deze vocht- en waterschade door te laten gaan of uw beschadigde iPad weer mee terug naar huis te nemen.

De klant heeft bij Pro Repairs altijd het laatste woord.