iPad scherm vervangen

U heeft meerdere Apple toestellen, bent er dagelijks mee in de weer en bent er zowel op privé gebied als zakelijk dik tevreden over. Totdat ook u overkomt wat al vele mensen voor u overkomen is. U laat uw iPad uit uw tas glippen en uw iPad scherm ligt versplinterd op de grond.

Gevaarlijk, in 1e instantie de glassplinters, maar ook de gevolgen van een versplinterd iPad scherm zijn ernstig. De kans op vochtschade is groot, de kans dat vuil uw iPad binnensluipt ook. En dat heeft allemaal gevolgen voor het functioneren van de losse inwendige componenten. Er is maar een oplossing, een iPad scherm vervanging en wel op zeer korte termijn.

Een iPad schermvervanging door een deskundig gespecialiseerd repairbedrijf, omdat u uw kostbare iPad niet wilt toevertrouwen aan het eerste beste reparatiebedrijf.

Een iPad scherm vervanging; alleen specialisten voeren deze uit

En dan bent u bij Pro Repairs aan het goede adres. Wij hebben al jarenlange ervaring in de reparaties aan iPads en hebben daar een serieuze deskundige naam in opgebouwd. Op die naam zijn wij trots en doen er alles aan om die naam te behouden. Daarom werken wij alleen met gecertificeerde monteurs, met het modernste geavanceerde gereedschap en gebruiken bij de iPad scherm vervangingen louter originele Apple onderdelen. Om deze 3 redenen geven wij u ook 12 maanden garantie op iedere iPad schermvervanging.

Tijdens een iPad scherm reparatie drinkt u op uw gemak een kop koffie

U kunt in ons bedrijf te Oosterhout 6 dagen per week langskomen voor een iPad schermvervanging, de originele Apple onderdelen liggen klaar om ingezet te worden. Wij bieden u tijdens de iPad schermvervanging een lekkere kop koffie aan en terwijl u die op uw gemak opdrinkt, gaat onze reparateur meteen aan de slag met uw iPad schermvervanging.

Voordat u uw koffie goed en wel op heeft, ligt uw iPad alweer klaar met een spiksplinternieuw glashelder scherm en functioneert uw iPad weer als vanouds.

Op Pro Repairs kunt u rekenen!