iPad scherm reparatie

U bent een echte Apple fan, u heeft meerder apparaten in huis die allen gekoppeld zijn en werkt hier tot vollen tevredenheid mee. U neemt iedere dag uw iPad mee naar uw werk en bent er dagelijks mee bezig. Maar ook een iPad is een gebruiksvoorwerp, en die kunnen slijten of beschadigingen oplopen. Door vallen of onjuist gebruik.

En dat overkomt u ook. Uw iPad scherm breekt na een valpartij en u zoekt nu op kort termijn een deskundige repairshop voor een iPad scherm reparatie. En dan bent u bij ons bedrijf aan het beste adres.

Wij , Pro Repairs, zijn gevestigd in hartje Oosterhout en hebben reeds een jarenlange deskundige naam opgebouwd op het gebied van iPad reparaties. Wij zijn Apple gecertificeerd en werken alleen maar met reparateurs die gediplomeerd zijn en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van reparaties aan iPads, aan alle modellen.

Een iPad scherm reparatie; klaar terwijl u wacht

De meeste defecten aan iPads komen door schermscheuringen als gevolg van vallen of breken. Het lijkt een ingewikkelde iPad reparatie, maar een iPad scherm reparatie is voor een gediplomeerde reparateur slechts een peulenschil. Bij een gescheurd of gebarsten scherm wordt het totale scherm vervangen door een nieuw origineel Apple exemplaar.

Deze iPad scherm reparatie wordt uitgevoerd in onze zaak te Oosterhout met het meest moderne geavanceerde gereedschap.

Daardoor staat Pro Repairs garant voor een kwalitatief hoogstaande scherm reparatie en loopt u totaal geen risico op gegevensverlies of beschadiging van buitenkant van uw iPad.

Alleen originele Apple onderdelen worden gebruikt tijdens een iPad scherm reparatie

De originele iPad schermen, van alle modellen, liggen op voorraad in de Pro Repairs vestiging. Komt u voor een iPad schermvervanging, dan kunnen onze monteurs al a minute met deze iPad scherm reparatie aanvangen, er gaat geen kostbare tijd verloren met bestellen van onderdelen.

Op alle iPad schermreparaties geven wij u 12 maanden garantie. Ook op aftersales service gebied hebben wij een goede naam en wij willen  die ook graag behouden!

Kijk voor al uw iPhone reparaties op iPhonereparatieshop.be