iPad accu vervangen

Niets is zo ergerlijk als het constateren van een lege iPad op een ogenblik dat het u totaal niet uitkomt. Komt het omdat uw iPad niet goed opgeladen is, loopt uw iPad accu snel leeg of zijn er andere oorzaken?

U was gewend uw iPad alleen maar ’s nachts op te laden bij regelmatig gebruik, maar komt nu tot de conclusie dat uw iPad meer aan de stroom zit, dan zonder, en dat hoort niet bij zo’n kostbaar apparaat.

U kunt eerst zelf bepaalde oorzaken uitsluiten, maar u kunt ook meteen met uw iPad naar Pro Repairs komen om de oorzaak van de constant lege accu op te sporen.

Een iPad accu vervanging; alleen met originele Apple materialen

Wilt u zelf bepaalde oorzaken uitsluiten, probeert u dan eerst uw iPad op te laden met een andere oplader of andere oplaadkabel. Er kan in de kabel een breuk zitten. Ook is er een mogelijkheid dat de connector van uw iPad defect is. Steek hiervoor het uiteinde van uw kabel in de connector en draai een beetje rond.

Ziet u uw iPad oplichten, dan zit de fout in de connector en kunt u een nieuwe connector op uw iPad laten zetten. Als dit ook niet helpt, is uw accu versleten of defect en is er maar een oplossing: snel een specialistische Apple repairshop zoeken waar u uw iPad accu kunt laten vervangen.

En dan is onze zaak, Pro Repairs te Oosterhout, het uitgekozen adres hiervoor.

Op een iPad accu vervanging krijgt u 12 maanden garantie

Ons bedrijf is 6 dagen per week geopend en staat ons service team klaar om uw iPad accu acuut te vervangen.

Dit is een simpele iPad reparatie, u hoeft voor deze iPad accu vervanging niet meer dan 20 minuten uit te trekken.

Terwijl u uw gratis kop koffie drinkt, gaat een van onze reparateurs meteen aan de slag met uw iPad accu vervanging en loopt u na deze tijd weer vrolijk naar buiten met een voor 100% werkende iPad met een ongelooflijk hoge capaciteit.